Začínáte se cvičením?

Začínáte se cvičením?

Osobní trenér v Plzni vás dovede k vysněnému cíli.

Stalo se vám také, že se jste se začali věnovat nějakému sportu, ale výsledky se ne a ne dostavit? Tak v tom rozhodně nejste sami. Jedná se o poměrně častý jev v případech, kdy nejsme zvyklí pravidelně cvičit a máme falešnou vidinu toho, že dostat se k vysněnému cíli přeci nemůže být tak těžké. Budeme sportovat a méně jíst a výsledek se jistě brzy dostaví. Jenže ono to až tak jednoduché vždycky být nemusí. Záleží samozřejmě na tom, v jaké jste kondici a o jak drastickou změnu se snažíte.

Při cvičení musíte být trpěliví

Váš neúspěch může mít dvě příčiny. Buď jste jen málo trpěliví, nebo něco děláte špatně. Pokud se snažíte zhubnout a vytvarovat svou postavu, nepodaří se vám to během týdne, bohužel ani během dvou. Můžete zaznamenat, že máte více energie a začít se cítit lépe. Opravdu viditelné výsledky však zaznamenáte až někdy mezi 2. a 3. měsícem pravidelného cvičení! Pokud tuto dobu překonáte, máte téměř vyhráno! Pohyb se už stává pomalu vaším každodenním chlebem, nemusíte se tolik přemlouvat, cvičení vás baví a s radostí sledujete svou proměnu.

Jiným důvodem, proč nehubnete nebo nepřibíráte svaly tam, kde je to potřeba, mohou být chyby, kterých se při cvičení dopouštíte. Jste-li sportovec začátečník, je logické, že nevíte, kdy jaký pohyb vykonávat, jak dlouho a s jakým zatížením, abyste docílili svého. Je potřeba také vědět, jak často cvičit a neméně důležité je správně jíst. Samozřejmě, že je potřeba jíst zdravě, to víme všichni. Co však už mnozí z nás nevědí, je to, že velmi záleží na tom, co a v jakém množství jíte před sportovní aktivitou a co po ní. To totiž může zásadně ovlivnit vaše úsilí a zhatit celé hodinové cvičení.

Jak z toho ven? Pomůže osobní trenér Plzeň!

V poslední době má svého osobního trenéra spousta lidí a zdaleka to nejsou jen celebrity, kteří jejich služeb využívali i v historii. Dnes tady lidé vědí, že trenér v Plzni se vyplatí a rozhodně se nejedná o vyhozené peníze. O ty jedná spíše v opačném případě, kdy si platíme fitness centra nebo jiné hodiny cvičení a výsledek nepřichází. A nebo si je zaplatíme, ale už tam třeba pokaždé nejdeme. Trenér Plzeň je skvělou motivací! Spíše dorazíme na domluvenou hodinu, kde na nás někdo čeká, než na cvičení, které se dá kdykoliv zrušit jedním tlačítkem v telefonu a nikdo o tom vlastně kromě vás neví.

Trenér v Plzni jako kamarád, který podpoří

Trenéra byste měli vnímat jako člověka, který vám chce pomoct, ne vám ublížit. Buďte proto vděčný, když je na vás tvrdý a nenechá vás oddechnout. On to dělá pro vás a ne proto, že vás nemá rád! Trenér Plzeň je váš přítel!

Sestaví vám dokonalý cvičební plán, který musíte dodržovat. Ve vašich pohybových aktivitách tak bude zahrnuto aerobní cvičení i posilování. Trenér v Plzni dokáže zacílit přesně na ta místa, která chcete vypracovat. Budete postupně hubnout a zpevňovat své tělo. Kromě toho vám může sestavit také jídelníček na míru a poradit, jak se co nejlépe stravovat, aby vaše cesta ke krásné postavě nebyla tolik trnitá. Trenér Plzeň, to je zkrátka člověk, kterého do začátku vašeho sportování potřebujete!

Trenér Plzeň a pilates? Rozhodně se vyplatí!

Trenér v Plzni nepůsobí jen ve fitness centrech. Mezi velmi moderní a účinné cvičení patří v současné době také pilates, kde jeho služeb využijete též. Protože na první pohled vypadá velmi jednoduše, rozhodne se ho spousta lidí cvičit doma podle videa na youtube nebo knihy. A nedělají dobře. Pokud nemáte s tímto cvičením, které se zaměřuje na koncentraci, dýchání a pomalé pohyby, zkušenosti, pravděpodobně ho nebudete provádět dobře, nebude vás bavit, nic nezískáte a velmi brzy s ním přestanete. A to je škoda.

Pilates je velmi účinné cvičení, dokáže dokonale protáhnout a zpevnit tělo díky cíleným a dobře prováděným pohybům. Trenér pilates má bohaté zkušenosti a povede vás, rozhodně byste toto doporučení neměli brát na lehkou váhu.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *